Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Close this search box.

Proclaimer

Geen disclaimer maar een proclaimer!

Wij hebben geen disclaimer, maar een proclaimer. Ook daarin is JENS anders. Wij houden niet van ‘jezelf indekken’ en dingen verbieden. Wij nemen liever onze verantwoordelijkheid en houden van openheid en transparantie.

Onze proclaimer is van toepassing op deze website www.jenshelpt.nl.

Wij houden onze website juist en actueel

JENS is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen ons best om de informatie actueel en juist te houden. Natuurlijk kan er een keer onbedoeld een foutje insluipen. We vinden het fijn als je ons daarop wijst, maar daar kun je helaas geen rechten aan ontlenen.

Klopt er iets niet?

Als je informatie ziet die niet klopt of verouderd is, laat het ons dan weten. Je kunt ons hierover mailen. Op onze contactpagina vind je ons contactformulier. We reageren binnen 1 werkdag op je bericht. Als je reageert via ons contactformulier, dan verwerken we je gegevens volgens onze privacyverklaring.

Wil je informatie van onze website gebruiken?

Je mag de informatie van onze website vrij gebruiken, graag zelfs. We hebben wel een paar voorwaarden:

  • je vermeldt de bron, dus: ‘Bron: www.jenshelpt.nl
  • je gebruikt de informatie niet voor commerciële doeleinden

Dit betekent dus dat je (tenzij anders vermeld) artikelen van deze website mag kopiëren, verspreiden, vertonen of er afgeleide werken van mag maken. Mits je je aan de voorwaarden houdt.

Uitzondering voor beeldmateriaal

Het beeldmateriaal op onze website mag je niet zomaar gebruiken. Dit zijn de logo’s, foto’s en filmpjes. Hiervoor moet je ons eerst vragen of dit mag. Je kunt je verzoek via ons contactformulier naar ons mailen.

Links naar andere websites

Websites waar wij naar linken of verwijzen, zijn bedoeld als aanvulling op onze informatie. Wij gaan ervan uit dat de informatie van deze websites klopt. Natuurlijk controleren wij deze links regelmatig. Kom je een link tegen die niet werkt, of klopt de informatie op de betreffende website niet? Geef het ons dan even door via ons contactformulier.

Foutje gezien? Laat het ons weten!

Wij werken deze proclaimer regelmatig bij. Zie je een foutje? Laat het ons dan weten. Wil je meer informatie, heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op