Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Close this search box.

Jens vist naar een compliment

'Alle vormen van FEedback zijn welkom'

Nee hoor, we willen niet vissen naar complimentjes. Maar op onze website bestaat nu wel een nieuwe mogelijkheid om een compliment of feedback achter te laten. Die optie vind je op deze pagina:  JENS – Contact – JENS (jenshelpt.nl) 

Meerdere meetmomenten
Eén keer per jaar onderzoeken we met een CTO (CliëntTevredenheidsOnderzoek) hoe goed we ons werk doen. Met de uitkomsten en resultaten gaan we altijd aan de slag. Dit is een belangrijk meetmoment voor ons. 
Maar er zijn natuurlijk meerdere ‘meet’-momenten per jaar. Zoals een spontane reactie van een jeugdige, wanneer het een fijne dag was bij JENS. Maar we horen ook graag wanneer het een mindere dag was bij JENS waarop het best anders had gemogen of gekund? Ook dan moet er ruimte zijn om je mening te delen.

Feedback is welkom
Een compliment geven en delen is fijn. Een verbeterpunt ontvangen is echter ook fijn, zeker opbouwende kritiek is welkom. Met alle vorm van feedback kunnen en willen wij JENS – en dus jullie – vooruit helpen.

Facebook
Twitter
LinkedIn