Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Close this search box.

De JENS Redactie is gelanceerd!

‘JENS REDACTIE: STOER, SPEELS en EIGENWIJS'

Eerder hebben we met trots de lancering van de JENS Redactie aangekondigd. Met de JENS-redactie geven we jongeren een podium, een stem. Ze kunnen hun talenten ontwikkelen en kwaliteiten ontdekken op een echte redactie. Met ondersteuning van de JENS-medewerkers gaan ze aan de slag met verschillende mediavormen en bedenken de inhoud van hun verhalen. 


Interne tour 
 
De JENS Redactie is binnen JENS op tour geweest. Alle collega’s en stagiaires kregen uitleg over de JENS Redactie en werden enthousiast gemaakt voor het project en de doelen ervan. Na een uitgebreide route binnen de organisatie, zijn we teruggekomen bij het management-team van JENS. Samen met hen keken we naar de ervaringen en reacties binnen de organisatie. Speciale aandacht was er voor de manier waarop de JENS Redactie bijdraagt aan de doelen van onze organisatie.  

De volgende stap
 
Conclusie: de JENS Redactie is klaar voor een volgende stap: jongeren enthousiast maken voor de JENS Redactie. We zijn gestart met een bescheiden pilot in Hoensbroek. Als dat goed loopt,  breiden we geleidelijk uit.  


Eerste berichten op eigen Instagram
 
Inmiddels is de jongeren van de JENS redactie de allereerste content op haar eigen Instagram-pagina gepubliceerd, door en voor jongeren en stagiaires die betrokken zijn bij JENS. Blijf op de hoogte van de nieuwste content door onze Instagram-pagina, JENS REDACTIE, te volgen. (@jensredactie1) 

 

Neem contact met ons op 

Facebook
Twitter
LinkedIn