Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

 • Heerlen: 045 – 560 4004
 • Voerendaal: 045 – 560 25 61
 • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

 • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

 • Heerlen: 045 – 560 4004
 • Voerendaal: 045 – 567 7530
 • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

 • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

HR Business Partner/Manager

Samen Anders Doen

JENS is een coöperatie van zorg- en welzijnsorganisatie. Sinds 1 januari 2019 bieden wij preventieve en ambulante jeugdhulp in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal. We geloven in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze jongeren veilig en gezond te laten opgroeien, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen voor een fijne en stabiele toekomst.

Wij hebben een vacature voor:

HR Business Partner/Manager
16 uur per week

Je komt te werken in een managementteam met de transformatiemanager, de operationeel manager, de manager bedrijfsvoering, de beleidsmedewerker en de managementassistent.  Het managementteam wordt aangestuurd door de directeur.

Werken voor JENS

Transformatie

Transformatie van de hulp en ondersteuning aan jeugdigen en gezinnen is de belangrijkste opgave van JENS. Je krijgt de kans om mee te werken aan de transformatie van de jeugdzorg in Heerlen, Landgraaf en Voerendaal volgens de kernwaarden van JENS: Samen, Anders, Doen. Dat doen we door te investeren in preventie, eigen kracht en het vergroten van het probleemoplossend vermogen van gezinnen en hun sociale netwerk, de-stigmatisering, de-medicalisering, normalisering en hulp bieden in de context van jeugdigen en gezinnen.

Dichtbij in de buurt

Wij bieden hulp en ondersteuning zo veel mogelijk in de directe omgeving van de jeugdigen en gezinnen. Zo licht en kortdurend als mogelijk is, zo lang en intensief als nodig. Natuurlijk staat de veiligheid van jeugdigen hierbij altijd voorop.

Wat doe je?

In deze rol adviseer je op strategisch vlak maar ben je ook operationeel actief. Je treedt tactisch naar voren om te professionaliseren en te sturen op de HR-strategie (en uitvoering daarvan) die bijdraagt aan de koers, doelstellingen en de goede zorg voor de medewerkers die centraal staat.

Je zorgt in deze functie voor borging, richting en inrichting van people management en HR-instrumenten.

Onze organisatie is continue in beweging op basis van transformeren, positieve ontwikkelingen en kansen. Het HR-beleid dient deze ontwikkelingen waar mogelijk te ondersteunen en faciliteren en is aanvullende op de HR-faciliteiten van de moederorganisaties waar je nadrukkelijke de verbinding en afstemming mee zoekt. Vanzelfsprekend zijn daarbij de maatschappelijke ontwikkelingen belangrijke input en de wettelijke kaders niet flexibel te interpreteren.

Je rapporteert aan de Directeur JENS die HRM als aandachtsgebied heeft binnen het MT.

Wie ben jij?

We zoeken een collega die volwaardig gesprekspartner is voor het MT en andere stakeholders en vanuit HR e.e.a. in juiste banen weet te leiden op inhoud, prestatie en ontwikkeling.

 • Je hebt minimaal 5 jaar succesvolle ervaring binnen HR in bij voorkeur in een vergelijkbare rol.
 • Je koppelt dit aan een relevant diploma op minimaal hbo-niveau.
 • Je bent een HRM expert met visie, sterk in analyse en je bezit het vermogen om te organiseren en samen verandering te realiseren.
 • Je hebt ruime ervaring met bouwen aan professioneel HRM.
 • Je kunt samenwerken, verbinden en inspireren.
 • Je bent integer, betrouwbaar, initiatiefrijk en gericht op groei en ontwikkeling.
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar.

Wie zoeken wij?

Herken jij jezelf in de beschrijving van ‘Wie ben jij?’, dan zijn wij op zoek naar jou!

Het is mogelijk om bij een eerste wederzijdse klik een dagje mee te lopen met je eventueel toekomstige collega’s. Dan kun jezelf een goed beeld vormen van JENS en jouw werkzaamheden. We maken er graag tijd voor vrij!

Wat bieden wij?

 • Als je voor JENS kiest, krijg je een dienstverband via één van de organisaties die samen de coöperatie vormen.
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Indicatief kun je uitgaan van HBO+ niveau in de CAO van GHZ, GGZ, VVT Jeugdzorg of Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.
 • Je wordt aangenomen op basis van de afspraken die gelden bij de moederorganisatie waar je een contract krijgt. Denk daarbij aan selectieprocedure en (arbeids)voorwaarden.
 • Waar nodig ontvang je via de moederorganisatie de benodigde digitale hulpmiddelen (bijv. laptop, iPad of smartphone). 
 • Als je bij JENS wilt werken heb je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag van je vorige werkgever nodig. Ook kunnen we referenties opvragen.

Durf jij de uitdaging aan?

Of wil je eerst meer weten over JENS? Kijk dan op onze website: www.jenshelpt.nl.

Voor meer informatie over de inhoud van de vacature of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jurith Keijbets (HR-manager a.i.) via jkeijbets@jenshelpt.nl of via 06-22868466.
Interesse? Mail dan jouw sollicitatie voorzien van een CV uiterlijk 1 mei naar HR@jenshelpt.nl t.a.v. Sven Balk.

Facebook
Twitter
LinkedIn