Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

JENS redactie geeft jongeren een stem

Als organisatie voor jeugdhulp zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de verbinding met jongeren te versterken. Dat leidt tot inspirerende initiatieven en ontwikkelingen. Tenminste, dat denken wij…. Maar hoe zien jongeren dat? Hoe ervaren zij onze ondersteuning? En wat houdt hen werkelijk bezig? Om daar achter te komen hebben we het perspectief van jongeren en stagiaires hard nodig!

JENS redactie: platform voor jongeren

Daarom hebben we de ‘JENS redactie’ in het leven geroepen. De JENS redactie is een platform waarop we jongeren uitnodigen om ons mee te nemen in hun wereld. Zo worden hun ideeën onderdeel van JENS en kunnen we nieuwe ontwikkelingen nog beter laten aansluiten bij hun leefwereld en bij wat ze nodig hebben.

Alle jongeren in Heerlen, Landgraaf en Voerendaal worden uitgenodigd om deel te nemen aan de JENS redactie om hun stem te laten horen. Ze worden verdeeld in drie verschillende (leeftijds)groepen: leerlingen uit het Primair Onderwijs (PO), het Voortgezet Onderwijs (VO) en stagiairs/jonge vrijwilligers van JENS.

Creativiteit en relevantie

De drie groepen gaan aan de slag om ‘content (inhoud) te creëren’ aan de hand van interessante, actuele onderwerpen die zij zelf mogen aandragen. Daarbij mogen ze hun creativiteit de vrije loop laten: ze  kiezen zelf of ze een vlog (video), blog (persoonlijk verslag), nieuwsartikel, interview of een andere vorm gebruiken. Zo krijgen we niet alleen een blik in de belevingswereld van jongeren, maar zorgen we ook voor interessante berichten voor andere jongeren.

Waar te vinden?

Alle berichten van de JENS redactie worden gedeeld op de verschillende social mediakanalen van JENS, zoals Facebook en LinkedIn, maar ook via de Instagramaccounts van de jeugd- en jongerenwerkers. 

Houd onze social media kanalen dan ook goed in de gaten voor de eerste bijdrage van de JENS redactie. Klik op de links voor een overzicht van onze jongerenwerkers en hun social media accounts.

JENS op LinkedIn 

JENS op Facebook

Jongerenwerkers Heerlen
Jongerenwerkers Landgraaf
Jongerenwerkers Voerendaal

Facebook
Twitter
LinkedIn