Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

InclusEU: meedenken en -praten over Heerlen!

Het project InclusEU biedt jongeren een kans om in Europees verband mee te denken over jeugdvrijwilligerswerk en hoe de gemeente Heerlen dit aantrekkelijk kan maken. De medewerkers van JENS verzorgen de werving en begeleiding van dit project.

InclusEU richt zich op jonge mensen uit acht Europese steden, waaronder Heerlen. In het project, dat 24 maanden duurt, worden ervaringen uitgewisseld, interculturele gesprekken en debatten gevoerd  en wordt samen nagedacht over maatschappelijke vraagstukken.

Ambassadeur van Heerlen

Aan InclusEU nemen jongeren uit Italië, Portugal, Hongarije, Ierland, Spanje en Nederland deel. De jongeren uit Heerlen zijn de ambassadeurs van Nederland. Meedoen met dit project vergroot hun zelfvertrouwen en biedt hen kansen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Ook maken ze nieuwe vrienden in andere Europese steden, vertegenwoordigen ze Heerlen en helpen de gemeente met een belangrijk vraagstuk.

Deelname aan InclusEU kan worden gekoppeld aan een Maatschappelijke Diensttijd (een project van MIK-PIW groep, Trajekt en JENS) en staat uiteraard ook mooi op het CV!

Deelnemers gezocht

Jongerenwerker Marit Erven geeft aan dat er in de projectgroep nog plaats is voor meer jongeren: “Wij kunnen zeker nog jongeren gebruiken voor het project. We zitten nu op 5 deelnemers, daar kunnen nog zeker 10 deelnemers bij!

Wie meer wil weten over InclusEU of jongeren wil aanmelden, kan contact opnemen met jongerenwerker Marit Erven:

(06) 38631481 |merven@jenshelpt.nl

Facebook: Marit JENS

Facebook
Twitter
LinkedIn