Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

10e Kidsmarkt Landgraaf

Op zaterdag 8 oktober vond de 10e Kidsmarkt Landgraaf plaats op JENS-locatie Brandenberg aan de Heggenstraat in Landgraaf. De Kidsmarkt is een activiteit die 12 jaar geleden ontstond in het kader van de Week van de Opvoeding. Ook dit jaar sloot de Kidsmarkt aan bij het thema van de Week van de Opvoeding: Samen delen, samen weten. Toepasselijker kon het niet want tijdens de Kidsmarkt deelden we niet alleen onze kennis en kunde met ouders en kids, maar ook met onze partners van Landgraaf Verbindt.

Kennismaken

Veel kinderen wisten samen met hun ouders of oma’s en opa’s en andere belangstellenden de weg naar de Kidsmarkt te vinden. Daar maakten ze kennis met allerlei organisaties die iets voor hen kunnen betekenen. JENS presenteerde onder ander Kids & Koffie, de Kidsclub, het jongerenwerk en een breed aanbod van vrij toegankelijke trainingen.

Vrije tijd

Daarnaast waren tal van organisaties voor educatieve vrijetijdsbesteding aanwezig zoals Theater Landgraaf, Bibliotheek Landgraaf, de Vrije Akademie Parkstad en de muziekschool. De kids konden bijvoorbeeld een theaterworkshop volgen, allerlei muziekinstrumenten uitproberen of deelnemen aan een knutselactiviteit. Maar het hoogtepunt voor veel kinderen was toch wel de foto die ze samen met Knabbel en Babbel konden laten maken. Ook JENS directeur Sven Balk kon die verleiding niet weerstaan.

Niet alleen voor ouders en kinderen, maar ook voor professionals was het een mooi evenement. Het verstevigde de banden tussen de verschillende Landgraafse organisaties en er werden nieuwe verbindingen gelegd. Daar zijn we trots op, dat geeft ons energie en we kijken nu al uit naar Kidsmarkt 2023!

Over Landgraaf Verbindt

Landgraaf Verbindt is een samenwerkingsverband dat zoekt naar mogelijkheden om elkaars talenten, ervaringen en kennis in te zetten en te bundelen. Landgraaf Verbindt is er voor alle verenigingen, vrijwilligersorganisaties, zorg- en onderwijsinstellingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties.

Facebook
Twitter
LinkedIn