Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sjpruut Sjop in Heerlerheide geopend

De Sjpruut Sjop en het bijbehorend ontmoetingspunt voor (aanstaande) ouders uit Heerlen is sinds 29 september officieel geopend. Het is dé plek waar ouders van Heerlen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, babyspullen kunnen krijgen. In hetzelfde pand opent een ontmoetingsplek voor aanstaande ouders en ouders met kinderen tot twee jaar!

Je vindt de Sjpruut Sjop en het ontmoetingspunt op de Heulsstraat 37 in Heerlen. Het ontmoetingspunt is gratis en heeft een vrije inloop. De Sjpruut Sjop kan alleen op afspraak bezocht worden en is open op dinsdag van 13:30 – 16:30 uur en op donderdag van 9:30 – 12:30 uur.

Ouders aanmelden

Op de website kun je meer lezen over de Sjpruut Sjop, het ontmoetingspunt en hoe je ouders uit Heerlen kunt aanmelden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het verzamelen van babyspullen voor hun aanstaande of pasgeboren kindje.

Babyspullen doneren?

Heb jij een bedje, matrasje, Maxi-Cosi, kinderwagen, kinderstoel, badje, babykamer, box, flessenwarmer, fietsstoeltje, kruikje, aankleedkussen, wipstoeltje of commode over? En wil jij deze nieuwe, of nette, complete en schone babyspullen doneren aan de Sjpruut Sjop? Mail dan naar doneren@sjpruutshop.nl.

Let op: wij nemen géén speelgoed en géén kleding in!

De Sjpruut Sjop is onderdeel van Sjpruut en Kansrijk van Start Heerlen en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de gemeente Heerlen, JENS, Werk voor Heerlen,de Bovengrondse Vakschool en woningcorporatie Weller.

Facebook
Twitter
LinkedIn