Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijlpaal: samenwerking met bijna alle huisartsen

In de eerste helft van dit jaar hebben we een mooie mijlpaal bereikt: in Heerlen, Landgraaf en Voerendaal werken we inmiddels met 54 huisartsen samen. Dat betekent dat we een verbinding hebben met nagenoeg alle huisartsen in de drie gemeenten. Een mijlpaal om trots op te zijn.

In de eigen buurt

In 2019 startte de samenwerking met huisartsen en praktijkondersteuners in de vorm van een vaste contactpersoon van JENS voor de huisartsenpraktijken. Bij een aantal praktijken is deze contactpersoon inmiddels één of meer dagdelen aanwezig. We spreken dan niet alleen ouders en jeugdigen, die op een vertrouwde plek in hun buurt met hun vragen bij ons terecht kunnen. Ook voor de huisartsen en praktijkondersteuners staan we klaar als zij vragen hebben over hun patiënten.

Samen naar het juiste antwoord

We merken dat de samenwerking door zowel de praktijken als door JENS als waardevol wordt gezien. We kunnen vragen of zorgen van de gezinnen in de buurt in een vroeg stadium oppakken en samen zoeken naar het juiste antwoord . Daarbij leren we elke dag weer van elkaar.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn