Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drie nieuwe Sjpruutcafés en Sjpruut Sjop in Heerlen

De afgelopen vijf maanden zijn er maar liefst drie nieuwe Sjpruutcafés in de gemeente Heerlen geopend! Het Sjpruutcafé is dé plek voor (aanstaande) ouders om andere ouders in de wijk te ontmoeten. Niet alleen om elkaar te ondersteunen en gezellig samen te zijn, maar ook om vragen te stellen en informatie te krijgen over alles wat komt kijken bij zwangerschap, bevalling en opvoeding!

Sjpruut Sjop vanaf september

Vanaf september komt daar in Heerlen-Noord nog een Sjpruut Sjop bij. In de Sjpruut Sjop kunnen (aanstaande) ouders terecht die niet de middelen hebben om spullen te kopen. De Sjpruut Sjop beschikt bijvoorbeeld over gratis kinderbedjes, kinderwagens en maxi-cosi’s.
Vanaf september kunnen klanten zich aanmelden via www.sjpruut.nl. Ook verwijzers en hulpverleners kunnen klanten via de website aanmelden.

Gezonde start

Volgens wethouder Jordy Clemens (SP) verdient elk kind een veilige en gezonde start in een fijne omgeving. “We willen ouders hierbij graag ondersteunen. Een bedje kan hierbij bijvoorbeeld al van grote betekenis zijn. De Sjpruut Sjop biedt daarvoor uitkomst,” aldus Clemens.

Kijk voor meer informatie over locaties en openingstijden op Sjpruutcafe of volg de Facebookpagina:  Sjpruut | Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn