Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezonde lentetour: goed eten en veel bewegen

Het is alweer een aantal weken geleden dat de Lentetour in Landgraaf plaats vond. Maar we kijken we terug op een hele geslaagde tour vol met leuke activiteiten in de meivakantie.

Kroon knutselen en meidenavond

We startten met een kidsclubactiviteit die in het teken stond van Koningsdag: knutsel je eigen kroon.. Diezelfde week vond er ook een gezellige meidenavond plaats voor de meiden van 10-13 jaar. De week werd afgesloten met een filmavond in de Basement met gezonde snacks, drankjes en lekkers.

Veel bewegen en gezonde snacks

De tweede week startten de kids met het maken van gezonde wraps. Nadat ze lekker gesmuld hadden van de wraps werd en nog gedanst, buiten gespeeld en in het jongerenhome vertoefd. Verder speelden we die week het spel ‘Vlag veroveren op het terrein van scouting PIUS XI en verzorgde OneStep Danstudio twee workshops: een Kidsdans workshop voor peuters/kleuters en voor de wat oudere kinderen en tieners was er een HipHop-workshop. Op woensdag middag stond er Bootcamp op het programma voor de 7+ en 13+ kinderen. Tijdens deze Bootcamp sessies werden de kinderen flink uitgedaagd om hun grenzen te verleggen, aan hun conditie te werken en als team te leren samen werken.
De tour werd afgesloten met een kinderdisco bij Scouting PIUS XII. Natuurlijk werd ook even hun flexibiliteit getest middels de limbo dans. Wow, wat een flexibele kids hebben wij hier!

Zomertour op komst

We zijn inmiddels al weer druk bezig met de voorbereidingen van de Zomertour en hopen weer een heleboel kinderen en jongeren een mooie zomervakantie te bezorgen. Houd onze socials in de gaten. 

Socials Jongerenwerk Landgraaf

Facebook
Twitter
LinkedIn