Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maatschappelijke diensttijd

Maatschappelijke diensttijd (MDT) is de ontdekkingsreis voor jongeren naar de beste versie van henzelf. Een kans voor jongeren om hun talenten te ontdekken, van betekenis te zijn, nieuwe mensen te ontmoeten en keuzes te maken voor de toekomst. Dat doen ze door de handen uit de mouwen te steken bij bedrijven en organisaties.

Het maatschappelijk uitzendbureau is een initiatief van MIK & PIW Groep en JENS, in nauwe samenwerking met Trajekt en wordt ondersteund door een breed scala aan organisaties zoals onderwijsinstituten, organisaties in het jeugd-, welzijns- en zorgdomein, partners in arbeidsmarkttoeleiding, Zuid-Limburgse gemeenten, werkgevers (LWV) en bedrijfsnetwerken als JINC.

Raymond Clement, bestuurder van MIK & PIW-groep en Sven Balk MBA, directeur van JENS trappen het project bij Ruud Kleinen aan tafel af. Ankie Pihler van JENS en Nicky Linskens van MIK & PIW-groep zijn er ook, zij gaan dieper in op de doelen en ambities.

Zie je (binnen jouw organisatie) mogelijkheden voor het bieden van MDT-plekken? Reageer dan op deze post.

Meer informatie over MDT: Actieprogramma Maatschappelijke Diensttijd – ZonMw

Beluister de podcast via:

Spotify: Kanskracht#19 over Maatschappelijke diensttijd met Ankie Pihler, Nicky Linskens, Sven Balk en Raymond Clement – MIK & PIW Groep Podcasts | Podcast op Spotify

Facebook
Twitter
LinkedIn