Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

NIEUWE HELDEN 045 ​‘GENOEG GEHAD?’

Dé urban show van Heerlen

Alles hebben ze zelf gedaan, de getalenteerde Nieuwe Helden van Heerlen. Liedjes schrijven, rappen, zingen, theater spelen, breakdancen en decors bouwen. Onder begeleiding van een aantal creatieve coaches diepten ze in 12 weken tijd een zelfgekozen thema uit. De show ‘Genoeg gehad?’ is een artistieke vertaling van hun eigen ervaringen, denkbeelden en belevingswereld over verslaving. Regisseur Kim Lee Wong maakte van alle creatieve disciplines en stukjes een wervelende show, die op 20 april in de Gulpener Grote Zaal van de Nieuwe Nor in Heerlen te zien was.

Jongerenwerkers ondersteunen

De jongeren die aan dit project deelnamen, denken – zelf en als groep – na over verslaving en alles daaromheen. JENS jongerenwerkers Ilse en Kenny bieden hen daarbij extra ondersteuning als dat nodig is. Sommige jongeren beleven het project intenser dan anderen. Met deze jongeren gaan Ilse en Kenny in gesprek. Ze helpen hen bij het benoemen van de situatie en bij het aangeven wat ze nodig hebben. Met een aantal van hen hebben zij ook individuele gesprekken. Kenny: ‘Wij geven hen net wat extra ondersteuning of bieden hen een workshop aan, zodat hun talenten en dromen optimaal tot bloei kunnen komen.’

Jongereninitiatief Nieuwe Helden 045 lanceert urban show ‘Ge… – De Limburger

Facebook
Twitter
LinkedIn