Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

December to remember

Een initiatief van het jongerenwerk in Heerlen

In december konden we een heleboel gezinnen blij maken. Gezinnen die écht even een lichtpuntje in het donker nodig hadden. Net voor de feestdagen verrasten we meer dan 100 gezinnen met kinderen.  Met de kerstgedachte in het achterhoofd verdeelden we (boodschappen)pakketten, speelgoed, kerstbomen én decoratie! Zo kreeg een aantal gezinnen en jeugdigen die we kennen van de Sjpruutcafés, het jongerenwerk en onze begeleiding dit jaar een extra warme kerst.

Kerstboom ‘op de poekel’

Hoewel we in eerste instantie dachten dat het door de lockdown niet zou lukken, hebben we met man en macht gewerkt om alle spullen bij elkaar te krijgen en te verdelen. Van cadeautjes kopen en inpakken, kerstwensen schrijven en met de kerstbomen ‘op de poekel’ de gezinnen bezoeken. De kerstsfeer die JENS bracht was niet te missen in Heerlerheide en Hoensbroek.  Alleen de arrenslee ontbrak nog!

Zoals op de foto’s te zien is, waren de reacties van de ontvangers onbetaalbaar. JENS-team, partners en wijkbewoners in Heerlen-Noord: bedankt voor de jullie inspanningen en de fijne samenwerking!

Facebook
Twitter
LinkedIn