Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 560 25 61
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

  • Heerlen: 045 – 560 4004
  • Voerendaal: 045 – 567 7530
  • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

  • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Search
Close this search box.

Samen bakken we er wat van

Ook in Coronatijd moet we er samen wat van bakken. Een idee dat de jongerenwerkers van JENS en de opbouwwerkers van Heerlen STAND-BY! wel heel letterlijk namen: ze organiseerden een ‘cup cake bakchallenge’. Supermarkten en wijkraden sponsorden het idee, zodat we ruim 200 bakpakketjes konden uitdelen op scholen en aan buurtbewoners.

Krachten bundelen

Jong en oud bundelden hun krachten om het mooiste cakeje te bakken. Iedereen ging samen aan de slag: vriendjes van school, broertjes, zusjes, mama’s, papa’s en grootouders. Ze deden allemaal mee met deze challenge.

Spontane glimlach tijdens bakfiets toer

In de buurt Douve Weien gingen jongerenwerkers en opbouwwerker door de wijk met de bakfiets. De bakpakketjes werden uitgedeeld aan voorbijgangers, waarmee we ondertussen een praatje aanknoopten. De spontane glimlach en mooie gesprekken die we terugkregen raakte ook onze harten.

Wat is de volgende uitdaging?

Massaal werden foto’s van cupcakejes gepost op Facebook, Instagram en toegestuurd via Whatsapp. De één nog mooier dan de ander. Deze actie was weer een mooi voorbeeld van de kracht van verbinding: tussen jong en oud, jongerenwerk en opbouwwerk, JENS en Heerlen STAND-BY!

#samenandersdoen
#samenbakkenweerwatvan

Facebook
Twitter
LinkedIn