Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

 • Heerlen: 045 – 560 4004
 • Voerendaal: 045 – 560 25 61
 • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

 • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Crisis

CRISISNUMMERS

Tijdens kantooruren:

 • Heerlen: 045 – 560 4004
 • Voerendaal: 045 – 567 7530
 • Landgraaf: 14-045

’s Avonds of in het weekend:

 • Crisishulp Jeugd Zuid-Limburg: 043 – 604 5777
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ben jij onze journalist

Jongeren gezocht voor journalistenteam

Meer mooie verhalen. Jongeren zelf aan het woord laten. Laten zien wat JENS voor je kan betekenen. Dat is wat we als JENS graag willen laten horen en zien. Daarom willen we binnenkort starten met een JENS journalistenteam. Hiervoor zijn we op zoek naar zes jonge journalisten in spé tussen de 11 en 16 jaar oud. Want wie kan het verhaal van een jongere nou beter vertellen dan een leeftijdgenoot.

 

Kijkje in de keuken

Voor het Jens journaal gaan we zes jonge ‘journalisten’ trainen om interviews, blogs, podcasts of video’s te maken voor onze website en social media kanalen. Zo willen we ouders, verzorgers en de jeugd van parkstad een kijkje in de keuken van JENS bieden. En laten zien dat het helemaal niet raar, stom of vervelend is om contact te hebben met JENS-mens ????

 

Op zoek naar verhalen

Onze journalisten gaan in duo’s op zoek naar goede, interessante en pakkende verhalen van of over de jeugd en jongeren in Landgraaf, Heerlen en Voerendaal die iets met JENS te maken hebben. Of met een medewerker van JENS die iets interessants te vertellen heeft. De jonge reporters worden daarbij ondersteund door een jongerenwerker.

Ken jij iemand of ben jij iemand die interesse heeft en die geknipt is om als reporter aan de slag te gaan? Neem contact met ons op of stuur dit bericht door!

 

Ben jij onze nieuwe Jens journalist!?

JENS, jong en sterk, is op zoek naar zes jongeren tussen de 11 en 16 jaar. Wij zoeken een creatief en journalistiek talent. Je bent benieuwd wat JENS doet voor de jeugd en jongeren in Heerlen, Landgraaf en Voerendaal. En je vindt het leuk om op nieuws te jagen en mooie verhalen en filmpjes te maken. Je bent iemand die:

 • Een goede babbel heeft
 • Stevig in zijn/haar schoenen staat en onderwerpen tot op de bodem wilt uitzoeken.
 • Goed de weg weet in social media
 • Zin heeft om 1 of 2 keer in de maand op pad te gaan met een mede-journalist en jongerenwerker om interviews te doen!

Voel jij je aangesproken en heb jij zin om aan de slag te gaan?
Stuur jouw reactie dan naar jongerenwerker Anouk Reintjens via areintjens@jenshelpt.nl
Of bel: 06-28750381

Facebook
Twitter
LinkedIn